Kwaliteit

REVO Taxi verzorgt het zittend ziekenvervoer voor nagenoeg alle zorgverzekeraars.
Voor u als verzekerde is het belangrijk te weten dat u altijd vrij bent in de keuze van vervoerder.

De grote verzekeraars werken met gecontracteerde vervoerders. Middels deze vervoerders bent u altijd zeker van vervoer. De gecontracteerde vervoerders hebben een contract met de zorgverzekeraars en declaratie verloopt veelal met de zorgverzekeraar rechtstreeks. In de taxi hoeft u dus niets af te rekenen.

Daarnaast stellen de verzekeraars bepaalde kwaliteitseisen aan taxivervoerders alvorens zij het zittend ziekenvervoer voor de verzekerden van deze maatschappij mogen verzorgen.

Een van deze voorwaarden is het TAXI Keurmerk, het kwaliteitskeurmerk in de taxibranche.
Dit keurmerk geeft u als opdrachtgever de garantie dat u te maken heeft met een taxionderneming die voldoet aan de hoogste eisen wat betreft veiligheid, betrouwbaarheid en vakkundigheid.

Taxibedrijven die gecertificeerd zijn met het TX-Keur committeren zich bewust aan deze eisen.
Zij komen hiermee tegemoet aan de behoeften van u als opdrachtgever.

REVO Taxi is in het bezit van dit TX-Keurmerk. Op de website tx-keur.nl leest u hier meer over.

Zorgtaxi Brabantse Wal werkt met een eigen centrale en eigen mensen.

Heeft u wensen of voorkeuren, geef die dan zoveel mogelijk aan bij onze centrale en onze chauffeurs. Wij proberen daar, binnen onze mogelijkheden, rekening mee te houden.

Mocht u punten van verbetering zien, dan vragen wij u vriendelijk deze te melden bij de centrale, opdat wij hiervan kunnen leren en verbetering kunnen gaan bewerkstellen.

Webdesign | Studio 74